|
Post by Správná podprsenka on Jan 21, 2011 10:59:04 GMT 1
Nejste si jistá, zda máte správnou velikost podprsenky? Vložte své naměřené míry a my už vám poradíme!
|
|
|
Post by jankap on Feb 19, 2011 16:10:50 GMT 1
Ginfizz, nemáš prosím zkušenost s Kris Line? Potřebovala bych poradit s velikostí. Mám 74 pod prsy ve výdechu a 97 přes prsa v nádechu. Podle tabulky www.monaclassic.cz/eshop/tabulka-velikosti-odd3-skp1022-prnts-3,1022 mi vychází 75E, což je nesmysl, obvod 75 je mi velký, potřebuju 65. Ale košíček? DD/E nebo GG/H? Mám v plánu objednat si tři velikosti, to je pro mě finančně únosné. Podle tohoto návodu www.monaclassic.cz/eshop/umite-se-spravne-zmerit-!-odd3-skp1028-prnts-3,1028 to vypadá na košíčky E. Pro srovnání: U Curvy Kate Princess 30G mi obvod sedne parádně, ale jsou mi velké košíčky, zatím nevím, zda mi sedne E, F nebo FF. Díky! Jankap
|
|
|
Post by Správná podprsenka on Feb 19, 2011 18:46:41 GMT 1
Ginfizz, nemáš prosím zkušenost s Kris Line? Potřebovala bych poradit s velikostí. Mám 74 pod prsy ve výdechu a 97 přes prsa v nádechu. Podle tabulky www.monaclassic.cz/eshop/tabulka-velikosti-odd3-skp1022-prnts-3,1022 mi vychází 75E, což je nesmysl, obvod 75 je mi velký, potřebuju 65. Ale košíček? DD/E nebo GG/H? Mám v plánu objednat si tři velikosti, to je pro mě finančně únosné. Podle tohoto návodu www.monaclassic.cz/eshop/umite-se-spravne-zmerit-!-odd3-skp1028-prnts-3,1028 to vypadá na košíčky E. Pro srovnání: U Curvy Kate Princess 30G mi obvod sedne parádně, ale jsou mi velké košíčky, zatím nevím, zda mi sedne E, F nebo FF. Díky! Jankap Ahoj, velikost bys měla mít jak píšeš 65G, ale s Kris Line zkušenost nemám. Doporučuji polskou balkonetku: balkonetka.pl/katalog/brand/Kris%20Line/Recenze hravě přeložíš např. pomocí google překladače. Podívej se, jestli najdeš tu konkrétní podprsenku, kterou chceš objednávat, nebo jen omrkni, co holky píšou, jak odpovídá číslování apod.
|
|
|
Post by jankap on Feb 20, 2011 14:12:29 GMT 1
Ginfizz, díky za radu, mrknu tam. A pak napíšu sem ke Kris Line, co sedlo. Janka
|
|
|
Post by kristina on Apr 24, 2011 14:04:30 GMT 1
prosim v poradte kde by som nasla velkost 60C-60D nie moc drahe pretoze je velmi malo e-shopov kde tuto velkost maju
|
|
|
Post by Správná podprsenka on Apr 24, 2011 14:15:06 GMT 1
|
|
|
Post by mystique on May 11, 2011 17:07:18 GMT 1
Holky potřebovala bych prosím poradit. Mám pod prsy cca 70cm a přes prsa 91cm. Jaké bych měla vyzkoušet podprsenky? nějak se v tom ztrácím. Psa mám po zvětšení, takže docela plná.
|
|
|
Post by Správná podprsenka on May 11, 2011 18:38:27 GMT 1
Holky potřebovala bych prosím poradit. Mám pod prsy cca 70cm a přes prsa 91cm. Jaké bych měla vyzkoušet podprsenky? nějak se v tom ztrácím. Psa mám po zvětšení, takže docela plná. Myslím, že by ti mohla sedět 65F (možná i FF)
|
|
|
Post by markee on May 22, 2011 18:05:36 GMT 1
Ahoj, potřebovala bych poradit s velikostí. Pod prsy mám 69cm a přes prsa cca 78-79cm. Zkoušela jsem si velikost 65B, ale když už jsem na nějakou narazila, byla vycpaná a košíček mi přišel malý, proto prosím o radu i v britském číslování, asi se porozhlédnu v zahraničí
|
|
|
Post by Správná podprsenka on May 22, 2011 21:20:21 GMT 1
markee: podle tabulky ti ta 65B vychází, ale opravdu u každé značky nebudeš mít stejnou velikost, může se mírně lišit. V UK číslování je to 30B.
|
|
|
Post by kristina on May 31, 2011 12:22:22 GMT 1
no ja by som mala mat velkost 60D ale uz som sa vzdala hladania lebo som este na ziadnu nenarazila takze teras si podprsenky skracujem uz som 3 skratila ale nesedia mi az tak dobre kosicky tak by som sa chcela spytat ze kosicky od akych velkosti by mi sedeli? moje rozmery su 62/78
|
|
mika
Nováček
|
Post by mika on Jun 2, 2011 15:43:11 GMT 1
Ahoj, Moc poprosim o radu. Maminka ma rozmery 88/118. Podle polske kalkulacky me vyslo 36 (80)HH pro britske rozmery ale pro polske rozmery vyslo ze se to nevyrobi: Chci ji objednat spravnou podprsenku na internetu ale ne do Anglie, ci tady v Cechach, tak potrebuji preklad do evropskych cisel. dik, Misa
|
|
|
Post by Správná podprsenka on Jun 6, 2011 13:41:41 GMT 1
Ahoj, Moc poprosim o radu. Maminka ma rozmery 88/118. Podle polske kalkulacky me vyslo 36 (80)HH pro britske rozmery ale pro polske rozmery vyslo ze se to nevyrobi: Chci ji objednat spravnou podprsenku na internetu ale ne do Anglie, ci tady v Cechach, tak potrebuji preklad do evropskych cisel. dik, Misa Tabulka pro převod velikosti košíčků zde
|
|
|
Post by Správná podprsenka on Jun 6, 2011 13:52:34 GMT 1
Od essprit, špatně posláno: Dobrý den, též si nejsem jistá jakou mám mít velikost podprsenky. Takže moje míry pod prsy mám 73 a přes prsa 93. Podprsenky nosím velikostně po různu podle toho co mi přijde,že mi sedne (spíš co poradí prodavačka popř. kamarádka či mamka) a podle velikostí co mají konkrétně v obchodě. Teď mám konkrétně podprsenky ve velikosti 85E anebo 90DD či 75DD. Obvod si myslím,že mám mít 75, ale většinou se setkávám v obchodech s tím,že ke košíčku E takový obvod nemají a mají jen větší. A ještě mám jeden problém a to s koupí plavek... Letos si potřebuji koupit plavky,ale vůbec nevím kde...Hlavně mám problém s tím,že mám velké prsa,ale jinak jsem celkem hubená. Silikony nemám ale spodek potřebuji ve velikosti S/M a to v případě plavek je problém málo kde se dá zvlášt nakombinovat spodek s vrškem. A ještě bych se chtěla zeptat jaký typ vršku u plavek na mou správnou velikost prs se nejvíce hodí? Mně se líbí nejvíc trojuhelníčky bez vyztužení se zavazováním za krk,ale nevím jestli je to ideální. Předem moooc děkuji za odpověď a klidně bych byla ráda,kdyby jste mi mohli i poradit kde se dá dobře nakoupit, jsem opravdu zoufalá.
|
|
|
Post by Správná podprsenka on Jun 6, 2011 13:58:31 GMT 1
Essprit: na ty míry co si uvedla máš doma opravdu všechny podprsenky naprosto špatné. Měla bys mít velikost 65FF!! Na míry pod prsy 73cm nosíš až obvod 90! A to je jen velikost na podprsence, skutečná velikost po natažení bude až 100cm, schválně si to zkus přeměřit. Hlavně nechápu, jak ti může sedět 90DD a 75DD, košíček u těchto velikosti je velikostí opravdu někde jinde. Opravdu, ani 75 není to co bys měla mít. Sama mám pod prsy 76cm a nosím obvody 65! Ne, neškrtí to. Jde o to, že pokud u podprsenky změříš obvod v nataženém stavu, měla by ses dostat zhruba na míry, které si naměříš pod prsy. To se se svými 65kami dostanu vždy. Takže pokud si chceš objednat např. z Anglie, tam budeš zadávat velikost 30FF. Plavky se dají dobře a levně koupit na Brastop vršek i spodek zvlášť. Zároveň tam seženeš spoustu podprsenek ve své velikosti. Tak zkus
|
|